Yvon Jaspers in Boer zoekt Vrouw

Boer zoekt Vrouw-fans opgelet! Yvon Jaspers bezoekt deze feestdagen de boeren uit het laatste seizoen. De kerstspecial van BzV wordt op 25 december uitgezonden.

Hoe gaat het nu met de BzV-boeren?

Yvon Jaspers keert op eerste kerstdag terug naar boeren uit laatste seizoen van Boer zoekt Vrouw. Hoe is het ze vergaan na de laatste uitzending van mei? “We duiken weer even de logeerweken in toen van corona nog geen sprake was en kijken, weliswaar op afstand, samen onder de boom naar hoe het nu met onze boeren gaat," aldus Yvon op de BzV-website.

Alle boeren uit het vorige seizoen

Yvon bezoekt alle boeren uit het vorige seizoen van BzV. Dat betekent dat we te horen krijgen of Jan, Annemiek, Geert en Geert-Jan inmiddels de liefde hebben gevonden. Ook komen we eindelijk te weten of het vloggende stel Bastiaan en Milou inmiddels verdere stappen heeft gezet in hun relatie. En natuurlijk is er ten slotte ook aandacht voor de vijf boeren die online zijn gevolgd.

Article continues after the ad

Meer nieuws voor Boer zoekt Vrouw-fans

Ook in 2021 mag je als Boer zoekt Vrouw-fan je hart ophalen. KRO-NCRV komt begin volgend jaar met een nieuwe spin-off: Onze boerderij in Europa. Op een nieuw seizoen van BzV moeten we helaas nog wel even wachten. Yvon liet weten dat door de coronamaatregelen opnames voor het programma niet mogelijk zijn. Gelukkig is er echter dus eerst die speciale kersttaflevering!

De Boer zoekt Vrouw Kerstspecial zie je vrijdag 25 december om 21.40 uur op NPO 1.