Klaar voor je dagelijkse shotje schattigheid? Boer zoekt Vrouw-hottie Marc, uit het laatste BzV-Internationaal-seizoen, is vader geworden! Vriendin Merel is afgelopen zondag bevallen van een zoontje.

Article continues after the ad

En hij heet… Vos! Of eigenlijk: Vos Melle Jels, zo onthult Boer zoekt Vrouw op haar website. Het BzV-geluk kan niet op; een aantal weken gelden maakte Michelle uit het vorige seizoen bekend dat ze gaat samenwonen met vriendje Maarten. Wat een liefde!
 

Internationaal

Marc zat in het 2016/2017-seizoen van Boer zoekt Vrouw Internationaal en runt een tilapiakwekerij in Zambia. Annekim, die óók in Zambia woonde, gaf zich toen op om met ‘m te daten en na het programma bleven ze nog acht maanden samen. Merel en Marc zijn sinds 2017 een setje en leerden elkaar kennen via facebook.

Babygeluk

De boer zit momenteel torenhoog op een roze wolk van intens geluk. “Het is echt een gek gevoel. Je bent op slag verliefd en je weet dat je alles voor dat mannetje wil doen”, zo vertelt de kersverse papa. “En elke keer als je hem ziet, komt er een soort drug vrij die je helemaal gelukkig maakt. Te gek! En niet goed te omschrijven.”

De kleine Vos. (Bron: Boer Zoekt Vrouw)

Met moeder Merel gaat het overigens goed. “Ze heeft wel wat ongemakken, maar dat hoort erbij. Ik kan helaas geen borstvoeding geven, dus zij is ’s nachts veel wakker natuurlijk”, vertelt Marc. En wat biedt de toekomst verder? Waarschijnlijk verruilt de boer Zambia voor Oeganda om een nieuwe kwekerij op te zetten!