Queen Bertie, tilapia-hunk Marc, boze Aad; wie kent ze niet? Boer zoekt Vrouw staat weer op het punt van beginnen dus hoog tijd om te kijken hoe het gaat met oud-boeren- en boerinnen! Zijn ze (nog) gelukkig in de liefde of moeten ze Yvon weer bellen?

Bertie

De ongekroonde queen van seizoen 2014/15 was Bertie. Na een rommelige zoektocht vond ze Esther. Die is bij haar ingetrokken, maar in 2017 ging het uit. Bertie is overigens nog niet uit de spotlight verdwenen. Twee jaar geleden won ze Expeditie Robinson en inmiddels heeft ze dikke vette verkering met Rosita, die ze in 2014 ontmoette tijdens de speeddate.

Tom

1808 brieven kreeg ‘ie, boer Tom. Hij koos voor Rimke, maar dat liep op de klippen. Echte liefde kwam later in de vorm van Marieke Ploeger -plowing-puns daargelaten. Enfin, Tom heeft een glansrijke tv-carrière opgebouwd bij Eigen Huis en Tuin. Nu dat kindje nog.

Jos en Dycke

Een regelrecht BzV-succesverhaal. Het is nog steeds hartstikke aan tussen bloembollenkoning Jos en Dycke. Give it up for love!

Geert

Ook Geile Geert uut Grunn kwam voort uit de goudmijn genaamd seizoen 2014/2015. De boer, bekend om zijn (zeker in het huidige #MeToo-klimaat) controversiële uitspraken, groeide uit tot publieksfavoriet. Na een break-up met lover Hetty probeerde hij het met Geertje. Zonder succes: ze emigreerde minus hem naar Curaçao.

Willem

Boer Willem en ‘zijn’ Klaas waren niet voor elkaar bestemd. Even later legde hij het aan met Werner, maar ook dat liep op de klippen. In januari deed Willem, de eerste homoseksuele BzV-boer, nog een oproepje via de online spin-off Boer zoekt Door. Dat leverde voor zover wij weten niets op dus Willem zoekt verder!

    

Frank en Anita

Bij de gevoelige geitenboer Frank liepen de emoties tijdens zijn deelname in 2010 wel eens hoog op (check vooral ook de LuckyTV's). Hij is nog altijd zielsgelukkig met Anita, die hij uit 1029 briefschrijfsters uitkoos. Het mooiste van alles? Ze woonde al die tijd op een steenworp afstand van de boerderij! 

Agnes

Met boerin Agnes gaat het financieel allemaal wat minder, zo zagen we in Onze Boerderij van Yvon Jaspers. Ze zit momenteel in zwaar weer met haar eigen boerenbedrijf, dat ze met haar zus runt. Snel naar het goede nieuws: aan het programma hield ze Jurre over, maar die relatie ging stuk. Later ontmoette ze Albert, ook een boer. Tot op de dag van vandaag zijn ze samen!

    

Aad en Ingrid

De eigenzinnige boer Aad ontving veel haat toen hij in 2012 meedeed aan BzV. Kijkers thuis vielen over zijn botte uitspraken. Toen hij uiteindelijk voor Jeannet koos, werd Ina boos. Het is ook nooit goed! Inmiddels is Aad zielsgelukkig met Ingrid, die hem eerder al een brief schreef.

    

Olke

Boer Olke, uit BzV Internationaal 2016/17, heeft een nogal turbulente periode achter de rug. De koeienboer uit Texas zag het helemaal zitten met de Brabantse Sandra. Daar dacht zij toch anders over, zo werd pijnlijk duidelijk tijdens de citytrip. Na het programma kreeg Olke een relatie met de Amerikaanse Karen. Plots sloeg het noodlot toe: ze overleed begin dit jaar aan botkanker. Na deze ontzettend tragische periode gaat het nu gelukkig een stuk beter met Olke: hij gaat trouwen! De Nederlandse Hilda, die ook in Texas woont, is de gelukkige.

Marc

Tilapia-hunk Marc uit Zambia koos in BzV Internationaal 2016/17 voor Annekim. Hij sprak toen over het perfecte pakketje. Wat schattig! Maar helaas: het pakketje bleek toch niet zo perfect als gedacht. Inmiddels is hij hoorndol verliefd op de Rotterdamse Merel. Marc wordt zelfs papa!

Stan Lee R.I.P.
Stan Lee R.I.P.

Stan Lee is overleden. De bedenker van de Avengers, de X-Men, Spider-Man, de Hulk, de Fantastic Four en nog een heleboel andere wereldberoemde Marvel-personages is op 95-jarige leeftijd heengegaan. Ook al was Lee nog zo stokoud, toch komt zijn dood als een verrassing. De immer goedgeluimde geestelijk vader van zowat alle grote Marvel-helden dook immers nog steeds in cameo-rolletjes in vrijwel alle Marvel-films op.

 

 

Lee overleed maandag 12 november in het Mount Sinai ziekenhuis in Los Angeles, zo berichtte The Hollywood Reporter vroeg op de maandagavond. Niet veel later bevestigde zijn dochter het treurige nieuws tegenover persbureau Reuters.  

 

 

In samenwerking met tekenaar Jack Kirby bedacht Lee tal van iconische comic-helden. Vooral in het begin jaren zestig kende het duo een ongeëvenaarde creatieve periode toen ze in relatief korte tijd achter elkaar The Fantastic Four, Hulk, Iron Man, Thor, Silver Surfer en de X-Men lanceerden. Ook was hij jarenlang hoofdredacteur van Marvel Comics, waarbij hij al zijn teksten en columns aan de lezers steevast afsloot met zijn lijfkreet “Excelsior”.

 

 

Zijn laatste jaren kenmerkten zich helaas door een hoop gedoe in de privé-sfeer; na de dood van zijn vrouw Joan in juli 2017 begon hij ineens een rechtszaak tegen mede-directieleden van POW! Entertainment, een bedrijf dat hij in 2001 mede had opgericht. Hij klaagde zijn collega's aan voor een miljard dollar, en liet de zaak een paar weken later vallen. Ook was hij verwikkeld in een rechtszaak tegen zijn oud-zaakwaarnemer en had hij zelfs een straatverbod laten uitvaardigen tegen een assistent die hem belazerd had.

 

 

Stan Lee had nog geen cameo's opgenomen voor de drie volgend jaar te verschijnen Marvel-films Captain Marvel, Avengers 4 en Spider-Man: Far From Home. Het is niet bekend of hij al wel cameo's had opgenomen voor de bij Fox ondergebrachte Marvel-films X-Men: Dark Phoenix en The New Mutants. Zoniet, dan was zijn optreden in het onlangs verschenen Venom zijn laatste.

 

 

Detective Pikachu Pokemon Ryan Reynolds
Detective Pikachu Pokemon Ryan Reynolds

Toen bekend werd dat Ryan Reynolds de stem zou verzorgen van het gele Pokémon-beestje Pikachu in een live action Pokémon-film waren we vast niet de enigen die zich afvroegen of dat wat zou kunnen worden. Maar nu is hier de eerste trailer en het ziet er best wel te gek uit. Dit zagen we niet aankomen!?

 

 

Het wachten waard

Toen vorig jaar december bekend werd dat de vlotgebekte komiek de stem van Pikachu voor zijn rekening zou nemen schreven we nog “Wij kijken alvast uit naar het moment waarop de elektromuis z’n bakkes opentrekt en Deadpools sarcastische stem naar buiten komt”. Welnu, dat moment is hier en het was het wachten waard. Sinds Kevin Hart de stem verzorgde van het konijntje Snowball in The Secret Life of Pets hebben we niet meer zo'n uit duizenden herkenbare stem in combinatie met zo'n ogenschijnlijk onschuldig knuffelbeest meegemaakt. En afgaande op de reacties op Twitter zijn we zeker niet de enigen die enthousiast zijn.

 

 

Ryan Reynolds zelf stuurde de trailer met een hilarische tweet de wereld in, precies zoals we dat van hem gewend zijn:

 

Waar is Ash?

Pikachu's trouwe trainer Ash Ketchum duikt in deze film trouwens niet op, tot onze grote verontwaardiging. In plaats daarvan wordt de gele mini-detective aan een onervaren nieuwe trainer genaamd Tim Goodman gekoppeld. Die wordt gespeeld door Justice Smith, die we kennen als de getalenteerde rapper Ezekiel “Books” Figuereo uit de serie The Get Down en als de hysterische angsthaas uit Jurassic World: Fallen Kingdom.
 

 

Of een Pokemon met de stem van Deadpool ook een hele film lang leuk blijft weten we vanaf 8 mei, want dan vliegt Detective Pikachu de bioscopen in.