Ingrid en Geert in RTL Boulevard

Boer Geert uit Boer zoekt Vrouw maakte het vorige week nog uit met Ingrid, de tweede vrouw met wie hij ná de show een relatie aanknoopte. Deze Ingrid kwam daar eerder deze week al op terug en nu wil Geert ook even wat kwijt over deze volledig uit de hand gelopen situatie.

Article continues after the ad

Geert en Ingrid kregen klaarblijkelijk enorm veel haatreacties over zich uitgestort na het bekendmaken van hun breuk. "Graag wil ik alle mensen bedanken voor de mooie complimenten", schreef Ingrid in een post waarbij BzV-Geert Jan het zelfs opnam voor zijn vriend Geert. Ingrid benoemde naast de lieve reacties ook "alle andere shit". Die noemt ze "triest". Nu klimt ook Geert himself in de pen!

 

Geert wordt gek

Eén van de meest besproken BzV-deelnemers zit er even helemaal doorheen en schrijft onder dezelfde post de frustratie van zich af. "Dankjewel Geert Jan", begint Geert, die het wel kan waarderen dat zijn BzV-collega hem een hart onder de riem steekt. De Brabantse boer denkt dat we niet alle feiten kennen over zijn gestrande relatie met Ingrid. "Als mensen weten het hoe en waarom zouden ze die hersenloze opmerkingen wel laten." Geert zit helemaal niet te wachten op "opmerkingen van mensen die je niet kennen" met "inhoud nog minder als een weipaal". "Laat ze bij hun eigen leven houden hebben ze werk genoeg mee, maar ik lees hier de reacties van de experts wel weer. Top mensen, stelletje zeikers."