Boer zoekt Vrouw

Gisteren werd bekend dat Erik uit Boer zoekt Vrouw een spreekverbod opgelegd is. Hij mocht de vragen van de media niet beantwoorden. Nu blijkt dat niet alleen Erik een spreekverbod heeft, maar dat alle boeren zo een verbod opgelegd zijn!

Spreekverbod op alle boeren

Volgens een woordvoerder van de KRO-NCRV krijgen boeren al vanaf het begin van het programma een spreekverbod opgelegd. "We hebben al 11 seizoenen deze afspraak, de deelnemers mogen voor de laatste uitzending (dat is in dit geval dus 10 mei) niet met de pers praten." Het programma wil zo voorkomen dat er informatie wordt gelekt. "Logees die weg zijn van de boerderij, weten vaak hoe het op het erf verder is verlopen. Daarom mogen ze na hun vertrek niet met de pers praten."

Article continues after the ad

Boer zoekt Vrouw

Dit seizoen van BzV zit vol met plottwists en liefdesverdriet. Vera breekt heel wat boerenharten voor ze de juiste partner vindt. Nu we weten dat alle boeren een spreekverbod hebben, zullen we dus echt moeten wachten tot 10 mei, om te weten hoe dit liefdesavontuur op de boerderijen afloopt. Spannend!