Boer Geert en Yvon Jaspers in Boer Zoekt Vrouw
Source
Linelle Deunk/KRO-NCRV

We moesten er even op wachten, maar nu is er bewegend beeld van Boer Zoekt Vrouw-kandidaat Geert en zijn vriendin Ingrid!

Boer Geert had geen klik met Vera, en bij nader inzien óók niet met Angela. Vera vond al snel dat Geert weinig diepgang toonde en Angela kwam er ietsje later (en grover!) achter. Er was ook nog enige tijd sprake van een Wendy, maar nu is Geert al een tijdje zielsgelukkig met… Ingrid!

Ingrid kwam al eens voorbij op de Instagram-pagina van boerin Annemiek, maar verder was Geerts nieuwe vriendin een grote onbekende. Hoewel Geert in Boer Zoekt Vrouw niet de liefde vond, raakte Ingrid wel geïnteresseerd in Geert door het programma. Sterker nog: toen bleek dat Geerts avontuur tragisch mislukte, besloot Ingrid de telefoon op te pakken. Dat vertelt ze in een interview met Shownieuws:

 
 

“Ik heb hem elf weken gevolgd. Na de laatste aflevering dacht ik: ik stuur hem een appje, dat ik hem leuk vind. Ik ben er blij mee!” Ingrid noemt Geert ‘een hele leuke, gezellige en intelligente man’. “Nu is het elkaar ontdekken: het is allemaal nog heel pril.”

Article continues after the ad

Boer Geert zit ernaast met een gezicht alsof er zonder verdoving een kies bij hem wordt getrokken, maar heeft óók lieve woorden over voor Ingrid. “Ingrid is zoals ze is. Ze is verstandig, ze heeft haar eigen ding: niet dat ze de hele dag achter me aan loopt om me te claimen, daar heb ik geen tijd voor en zo ben ik zelf ook niet. Ik moet ook mijn eigen ding kunnen doen en dat vindt ze prima!” Love is in the air!

Boer Zoekt Vrouw

Het afgelopen seizoen van Boer Zoekt Vrouw was af en toe een ware martelgang voor de kandidaten én veel kijkers. We zijn blij dat Geert en Ingrid het samen gezellig hebben, ook al wordt er af en toe nog stevig gekibbeld tussen Geert en Vera!

Foto: KRO-NCRV/Linelle Deunk