De kerstdagen vier je het liefst samen met je geliefde. Dat zit er dit jaar niet in voor Boer Zoekt Vrouw-boer Johan. De oud-deelnemer is niet meer samen met Ingrid, de vrouw die hij via het KRO-NCRV-programma leerde kennen.

Article continues after the ad

Boer Zoekt Vrouw internationaal

Johan was een deelnemer van de eerste internationale editie van Boer Zoekt Vrouw. De in Denemarken wonende melkveehouder leek zijn grote liefde in Ingrid te hebben gevonden. Tijdens de citytrip zagen we hoe de twee helemaal op elkaar ingespeeld waren, toen Ingrid de menukeuzes voor Johan maakte. Uit alle beelden zagen we dat de liefde er vanaf spatte.

Eerste liefde

Ingrid was de eerste vriendin van Johan. Hun liefde bleek niet voor eeuwig, vertelde hij aan KRO-NCRV. "We hebben samen mooie jaren gehad, maar ik kom er steeds meer achter dat ik niet gelukkig ben in onze relatie”, aldus Johan. Hij woont nu weer alleen op de boerderij die hij een tijdje samen met Ingrid bewoonde. 

Ingrid

Zij heeft een ander huis gevonden, maar heeft besloten wel in Denemarken te blijven wonen. Ook Ingrid reageert via KRO-NCRV: "Ik wilde heel graag oud worden met Johan, maar het blijkt voor hem toch heel moeilijk om zich volledig te geven in een relatie. Ik heb er alles aan gedaan om hem gelukkig te maken, maar het is niet gelukt."

In februari probeert Yvon Jaspers opnieuw in het buitenland wonende boeren aan de liefde te helpen. De eerste aflevering van het nieuwe seizoen van Boer Zoekt Vrouw Internationaal zie je op 12 februari.