Nu ze eindelijk mag praten met de buitenwereld liet boerin Annemiek zich interviewen door het Dagblad van het Noorden. Ze vertelt daarin openlijk over haar Boer zoekt Vrouw-ervaring én de toekomst!

Annemiek had eenzame kerst

Helaas vond Annemiek geen ware liefde in Boer zoekt Vrouw… Wat heet: in december was de logeerweek na vier dagen al beëindigd! De drie mannen bleken het allemaal niet voor haar te zijn. Ook Erik niet! Zodoende keerden de mannen allemaal weer huiswaarts. Ondanks haar (volgens velen) kille houding liet dat Annemiek natuurlijk niet koud: “Ik heb nog nooit zo’n eenzame kerst gehad.”

Toch nog liefdesgeluk voor Annemiek?

Gelukkig gaat het inmiddels veel beter met Annemiek. En misschien houdt ze uiteindelijk toch nog wel een romance aan Boer zoekt Vrouw over! De boerin heeft namelijk honderden dateverzoeken gekregen. En met een van die gegadigden heeft ze binnenkort een date. “Met een jongen uit Groningen. Een leuke vent om te zien, volgens de foto. Maar we hebben nu de coronacrisis, een lastige tijd om te daten. Dus moeten we nog even kijken hoe we dat gaan doen,” aldus Annemiek.

Article continues after the ad

Boerin blikt terug op Boer zoekt Vrouw

Ten slotte blikt Annemiek nog even terug op Boer zoekt Vrouw. Ze vond het een heel leerzame ervaring. Daarnaast geeft de boerin aan zich niet tegen te laten houden door vervelende reacties op social media! Toch zijn er ook dingen die ze liever anders had gedaan… Als ze haar deelname mocht overdoen, zou ze heel duidelijk omschrijven op wat voor type man ze valt. Laten we hopen dat deze date uit Groningen wat dat betreft een schot in de roos blijkt te zijn!