Boer Aad, Ingrid, KRONCRV

We moeten er even voor terug in de tijd, maar in 2012 zorgde boer Aad voor heel wat memorabele televisie. De boer, die flink wat stof deed opwaaien tijdens zijn logeerweek, ging er uiteindelijk met Jeannet vandoor, maar is inmiddels alweer 5 jaar gelukkig met een andere briefschrijfster.

Article continues after the ad

Boer Aad kreeg in zijn seizoen vrij snel de bijnaam Dict-aad. Hij wilde namelijk alles het liefst in de hand houden en leefde dan ook een zeer gestructureerd leven, maar dat was niet het opvallendste. De boer viel tijdens de logeerweek al zo snel voor kandidaat Jeannet dat hij zijn gevoelens niet meer onder stoelen of banken kon steken. Kandidaat Ina was het daar eigenlijk niet mee eens...

Waarschuwing

Weet je nog? Ina waarschuwde Aad vlak voor haar vertrek nog maar een keer. "Je bent niet goed bezig. Je maakt een hele grote fout. Onbegrijpelijk, Jeannet is echt niet liefdevol", vertelde ze hem. Mogelijk zat daar een stukje jaloezie bij, maar Aad is er later ook wel achter gekomen dat Jeanet inderdaad niet zijn perfecte match was. 

Update

In de komende Boer Zoekt Vrouw Special vertelt de boer dat hij inmiddels al vijf jaar verliefd is op een andere briefschrijfster: Ingrid. "Ik voelde dat 'ie wederzijds was. Dus nog voordat we elkaar in levende lijve gesproken hadden. Hij keek naar mij, ik keek naar hem en dacht: dit is goed. Vanaf dat moment zijn wel elkaar blijven zien", verklapt Ingrid alvast in de preview.

Hoe dit afloopt, zie je aanstaande zondag om 20:20 uur op NPO 1.