Boer Geert, Boer zoekt Vrouw

Boer Geert uit een eerder seizoen van Boer zoekt Vrouw is weer gelukkig in de liefde! Hij heeft het al een tijdje heel gezellig met ene Laetitia. Maar hij heeft wel geleerd uit zijn vorige relaties en wil het nu iets rustiger aan doen. 

'Niet te hard van stapel lopen'

Boer Geert, die tijdens zijn deelname aan BzV 5 jaar geleden de bijnaam 'geile Geert' kreeg, heeft weer een nieuw liefje die hem gezelschap houdt! Aan Story doet hij z'n verhaal. "Laetitia en ik vinden elkaar heel leuk, maar ik houd ook voor ogen dat we nog aan het begin staan." Geert wil daarom 'niet te hard van stapel lopen', ook omdat Laetitia niet om de hoek woont. "Ze woont 2 uur rijden bij mij vandaan. Dat is best ver. Maar de afgelopen weken was zij door de week heel veel bij mij. Dat was en is heel gezellig. Alleen moet ik wel leren om niet te ver vooruit te kijken. Daarom genieten we heel erg van de momenten die we samen zijn."

Article continues after the ad

Genieten van het pensioen

Nu Boer Geert met pensioen is, heeft hij alle tijd om te genieten van zijn nieuwe liefde. Zijn bedrijf is in handen van werknemer Hein. "Af en toe help ik nog wel wat boeren in de buurt. Dat doe je voor elkaar." Hij is wel opgelucht nu lekker vrij te zijn en meer tijd te hebben voor... andere dingen. "Dan merk je toch dat de jaren gaan tellen. En de tijd die ik nu heb, breng ik liever met een leuke vrouw door. Het liefst met Laetitia."

Vrouwenverslinder

Die reputatie 'geile Geert' kreeg de boer niet zomaar. Tijdens en na de opnames heeft hij namelijk behoorlijk wat avontuurtjes beleefd. Het begon met Hetty, die hij tijdens BzV ontmoette en waar hij ook een paar jaar mee samen was. Toen kwam Geertje, die hij nog kende van het programma, maar ook die relatie duurde niet lang. Al zou Geer en Geertje wel heel leuk zijn geweest toch? En met de Groningse Ria die erna volgde, werd het ook al niets. We hopen voor hem dat de relatie met Laetitia wel stand houdt.