Mother! werd tijdens het filmfestival dat momenteel in Venetië plaatsvindt voor het eerst voor het voetlicht geworpen. Dat begon vast feestelijk, maar het eindigde met boe-geroep.

Article continues after the ad

Het leek allemaal zo mooi: een fantastische regisseur (Darren Aronofsky), topacteurs voor de hoofdrollen (Jennifer Lawrence, Javier Bardem), zo mogelijk nóg grotere acteurs voor de bijrollen (Ed Harris, Michelle Pfeiffer) en een eerste vertoning op het filmfestival in charmant en zonnig Venetië.

Toch blijkt dat alles bij elkaar helaas nog geen succesformule. Verschillende media melden althans dat de horrorfilm na afloop van de première werd uitgejouwd.

Verwijten

Men vindt de film onder meer ongeloofwaardig, gruwelijk en rommelig. Wat ook niet helpt is dat het meerdere keren kijken zou vergen, voor de verhaallijn zich überhaupt laat begrijpen.

Waarheid

Over smaak valt echter ook in dit geval niet te twisten want sommigen zijn dan weer juist heel positief over de horror/thriller! Verwacht wordt nu dan ook dat het werk het vooral goed zal doen in het love it or hate it-spectrum.

Meepraten

Vanaf 14 september kun je in ieder geval meepraten. Vanaf dan is Mother! in Nederlandse bioscopen te zien. Mocht je je voor die tijd echter alvast willen ergeren aan het om aandacht schreeuwende uitroepteken in de titel: geeft niets, dat doen wij ook.

Clip & Trailer

Voor wie Mother? denkt in plaats van Mother! Hier een clip en een trailer van de film.