Roxeanne Hazes

Roxeanne Hazes deelt op Instagram een intiem kiekje met een duidelijke boodschap. Body positivity onder vrouwen is de laatste tijd echt een hot topic. Steeds meer BN'ers uiten hun support en vinden dat we allemaal wat liever over elkaars lichaam mogen zijn.

‘Geef jezelf de liefde’

Met haar onthullende foto wil Roxeanne duidelijk maken dat je jezelf wat meer op de eerste plaats moet zetten. “Er zal altijd iemand zijn die niet ziet wat je waard bent. Zorg dat diegene niet je eigen spiegelbeeld is. Geef jezelf de liefde die je ook zo graag aan anderen geeft, want van jezelf houden is geen ijdelheid, maar geestelijke gezondheid.”

 

Article continues after the ad

Body positivity

De foto is nog van vorig jaar. Hij werd toen geschoten voor Linda Meiden en Roxeanne hem prachtig. “Ik ben verliefd op deze foto.” Ook Linda zelf vindt body positivity de laatste tijd heel belangrijk. Om het doel te steunen, stond ze in bikini op de cover van haar eigen magazine. De concurrent van Chantal Janzen kreeg daar toch wel wat negatieve reacties op. Er werd getwijfeld of haar intenties op de juiste plek zaten.

Daar is bij Roxeanne (nu nog) geen sprake van. De lovende berichten van bekend en onbekend Nederland stromen binnen. We hebben lang niet zoveel vlammetjes onder een foto zien staan. Behalve bij de bikinifoto’s van Sylvie Meis misschien.

De familie Hazes

Ook op persoonlijk gebied gaat het hartstikke goed met de Hazes-zus. Er waren wat onenigheden met haar moeder Rachel en broer André. Maar dat laatste lijkt nu te gaan veranderen! De twee Hazes-neefjes werden samen gefotografeerd en ook André en Roxeanne hebben weer contact. Dat gaat de goede kant op!