Wendy van Dijk. Britt Dekker en Gordon

SBS6 pompt er weer een nieuw BN'er-programma uit! In Ik Neem Je Mee gaan onder anderen podcast-ster Gordon, Johnny de Mol en de altijd uitgesproken Britt Dekker "gewone mensen" naar "een ongewone, bijzondere of belangrijke gebeurtenis in hun leven" karren.

Article continues after the ad

Dat maakte de zender vandaag bekend. Het format? De niet-bekende Nederlanders mogen zélf hun chauffeur kiezen. Naast Gordon, Johnny en Britt kruipen ook Wendy van Dijk, Jeroen van der Boom, Dennis van der Geest en Winston Gerschtanowitz achter het stuur.

Waar gaan we heen?

De ON'ers gaan naar een voor hen belangrijke locatie. "De passagiers komen uit het hele land. Wat hun verhaal ook is: voor de persoon zélf staat deze autorit in het teken van een mijlpaal. De bekende privéchauffeurs rijden, luisteren en doen er alles aan om van deze rit de rit van hun leven te maken."

Heftig en emotioneel

Ziekten, bruiloften, een liefdesjubileum: we swingen werkelijk alle kanten van het emotionele spectrum op. "Zo rijdt Johnny de Mol een 10-jarig meisje naar het kinderziekenhuis, om haar na afloop blij te maken met een geweldige verrassing. Wendy van Dijk zoekt samen met een aanstaande bruid de trouwjurk van haar dromen uit en Jeroen van der Boom bezorgt een diamanten echtpaar een onvergetelijke dag."

Ik Neem Je Mee is vanaf maandag 3 mei wekelijks om 21:30 uur te zien op SBS6 en terug te kijken op KIJK.nl.


Luister ook onze podcast Bankplakkers met kijktips en het laatste nieuws: