Loretta Schrijver

Zeven BN’ers komen op de dag van de intocht van Sinterklaas samen om hun eerlijke mening over elkaar te geven in het NPO 1-programma De Zak van Sinterklaas.

Martijn Koning, Soundos El Ahmadi, Rick Paul van Mulligen, Tina de Bruin, Rayen Panday, Jörgen Raymann en Loretta Schrijver hebben pittige gedichten voor elkaar geschreven, maar wel met een knipoog natuurlijk! De groep moet raden van wie het verhaaltje is.

Article continues after the ad

Sinterklaasgedichtjes

De deelnemers worden uitgenodigd bij hulp-Sinterklaas Erik van Muiswinkel voor een vervroegde pakjesavond. Iedereen geeft zijn eerlijke mening over de ander. De persoon die de meeste dichters aan het juiste gedicht heeft weten te koppelen, wint 'de zak van Sinterklaas' en mag mee naar Spanje.

Sint in de bios

Om je alvast voor te bereiden op de komst van de Sint zijn dit volgens ons de vijf beste Sinterklaas-films! Daarnaast draaien er al een hoop feestelijke Sint-films in de bioscoop, zoals De Grote Sinterklaasfilm met Peter R. De Vries (wie had gedacht dat we dat ooit konden schrijven) en De Club van Sinterklaas en het grote Pietenfeest.

De Zak van Sinterklaas is zaterdag 14 november om 22:15 uur te zien op NPO 1.