Lego Masters, RTL

Na het grote succes van het eerste seizoen Lego Masters mogen diverse BN'ers hun legoblokjes uit de kast gaan halen! Het programma krijgt op tweede kerstdag namelijk een bijzondere VIP-editie.

Article continues after the ad

Vergeet Home Alone, Love Actually of Alles is Familie, want deze kerst draait het allemaal om Lego!

Bekende koppels

Op tweede kerstdag moeten BN'er koppels aan de slag met hun legoblokjes om inspirerende bouwwerken te gaan maken. Helaas weten we nog niet wie er deelnemen, maar dat belooft nu al een waar gekkenhuis te worden. Elk steentje telt! 

Decembermaand bij RTL

Tijdens 'the most wonderful time of the year' (en dat mag ook wel na zo'n rotjaar) hoef je je bij RTL zeker niet te vervelen. Paul de Leeuw trapt de feestmaand af met Sint & Paul Pakken Uit! en zoals we eerder al aankondigden, gaan we samen met Robert ten Brink kerstdorpjes bouwen. Verder is er natuurlijk ook weer een All You Need is Love kerstspecial, al wordt het programma dan in een iets ander jasje gestoken vanwege het coronavirus. Tot slot tellen we af naar het nieuwe jaar met de oudejaarsconference van Guido Weijers en een bijzondere versie van The Masked Singer. Dat belooft wat! 

De kerstspecial van Lego Masters is op zaterdag 26 december te zien om 20.00 uur op RTL 4.