Als je net zo morbide bent als wij, dan heb je vast wel eens over je eigen begrafenis nagedacht. Wat voor muziek wordt er gedraaid en wat wordt er over je gezegd wanneer jij er niet meer bent? Een aantal BN’ers zullen het binnenkort te weten komen in het nieuwe SBS6-programma Laat je niet kisten!

Article continues after the ad

Lijdzaam toekijken

In elke aflevering is er een andere bekende Nederlander aan de beurt. Hij of zij kan backstage toekijken hoe vrienden en familie afscheid nemen. Volgens ons was het wel leuk geweest als ze daadwerkelijk in de kist hadden gelegen, maar dat terzijde. 

Huilen (van het lachen)

SBS zegt dat Laat je niet kisten! een goudeerlijke, soms confronterende, maar vooral humoristische kijk op het leven biedt. Wij verwachten eigenlijk een soort geestige roast, want wie gaat er nou janken om iemand die nog springlevend is? Misschien leren de BN'ers tijdens deze 'uitvaart' ook iets over zichzelf, bijvoorbeeld dat ze niet tegen ieder programma ja moeten zeggen...

Laat je niet kisten! verschijnt in 2020 op SBS6. Tot die tijd gaan wij genieten van het tweede spraakmakende seizoen van Chateau Meiland!