First Dates, je weet wel, dat programma waarin mensen hun eerste date hebben in een restaurant, met een camera erop, gaat een speciale aflevering maken. Er komt een special van het BNNVara-programma First Dates met bekende Nederlanders aan de ene kant van de tafel. Dat heeft een woordvoerder van de omroep vandaag naar buiten gebracht. 

Article continues after the ad

Deelnemers onbekend

De speciale aflevering met vrijgezelle BN'ers zal op 14 februari te zien zijn. Valentijnsdag 2020 inderdaad, of moeten we zeggen: uiteraard. Er zijn nog geen namen van de celebs van Nederlandse bodem bekend gemaakt. De opnames zijn ook pas in december, dus wellicht zijn ze nog een beetje op zoek. Giel Beelen maakte bekend dat hij benaderd was, maar niet mee gaat doen. De zender van de email zal blij zijn met de manier waarop hij omgaat met de vraag:

Raden maar

Wie oh wie zou er nou toch bij de BN'ers zitten? Wij hebben genoeg ideeën. Ze komen ongetwijfeld uit de BNNVara-stal, want je moet wel een beetje de druk van je werkgever in je nek voelen om zoiets vrijwillig te gaan doen, toch? Maar single zijn onder andere Evi Hanssen, Katja Schuurman... En is Floortje Dessing nou eens aan het latten?  

Oktober

Leuk wordt het in ieder geval. Iedereen kent de genânte momenten... Zoals deze 7 meest ongemakkelijke ontmoetingen van First Dates. De vraag is dan ook of de BN'ers écht geïnteresseerd zijn in een date, of gewoon meedoen voor de sport. Of voor de aandacht. De First Dates serie begint weer op 7 oktober (ze zochten in maart al nieuwe kandidaten) maar dan zijn het nog heel gewone mensen die aanschuiven.