Dinsdag 10 juli start John Williams bij RTL met zijn nieuwe show Sterren houden huis. In deze variant op klusprogramma's gaan Bekende Nederlanders huizen opnieuw inrichten. Bewoners konden zichzelf in mei opgeven om hun huis uit handen te geven aan twee BN-ers. Pas als deze arriveren komen de bewoners erachter wie hun onderkomen opnieuw gaat inrichten.

Article continues after the ad

Ieder één kamer

Aangezien BN-ers nog wel wat anders te doen hebben dan voltijd huizen opnieuw in te richten, gaan de kandidaten elk één kamer per huis verherbouwen. Daar krijgen ze dan 48 uur de tijd voor, en daarbij krijgen ze ook hulp van een klein klusteam.

Aspirant-stylistes

In de eerste aflevering mogen Monique Smit en Ruth Jacott voor interieurstylistes spelen. Voor de andere zes afleveringen zien de Kandidatenkoppels er als volgt uit: in de maand juli krijgen we nog Monique Westenberg en Mika van Leeuwen, Euvgenia Parakhina en Tom Coronel en Berget Lewis en Tim den Besten. In de augustusafleveringen mogen Bobbi Eden en Wolter Kroes, Fajah Lourens en Roy Donders en Olcay Gulsen en Urvin Monte laten zien wat ze kunnen. Die laatste twee hebben een voorsprong, want zij hebben ook daadwerkelijk ervaring met design en styling.

Bij RTL Boulevard is vast een voorproefje van de show te zien met een klussende Monique Westenberg. Sterren houden huis is vanaf 10 juli zeven weken lang elke dinsdag te zien rond 20.30 uur op RTL 4.