José en Ferry in Married At First Sight

Nadat bekend werd dat alle koppels uit het vorige seizoen Married at First Sight zouden gaan scheiden, gaf Ferry de kijkers bij Jinek toch nog wat hoop. José en hij waagden nog een poging, maar al snel bleek ook dit van korte duur. Of toch niet? De twee worden op Instagram nog bijna wekelijks samen gespot. 

Article continues after the ad

Het is alweer even geleden dat de koppels uit het vorige seizoen Married at First Sight elkaar het 'ja'-woord gaven, maar waar andere koppels elkaar inmiddels niet meer kunnen luchten of zien, is dat niet het geval voor Ferry en José.

Gemengde signalen

Waar José op haar profiel nog altijd duidelijk heeft staan dat ze een 'happy single mom' is, wijzen de hashtags van Ferry bij een foto van de twee toch ergens anders op. Begin juni schreef de realityster namelijk op zijn Instagram: "Samen een nieuwe keuken uitgezocht. Superblij #deallerleukste #loveisintheair." Dat wijst ons toch op iets meer dan een innige vriendschap...

 

Strandwandeling

We durven natuurlijk niet met zekerheid te zeggen of er langzaam weer wat opbloeit tussen de MAFS-deelnemers, maar twee dagen geleden genoten ze in ieder geval weer van elkaars gezelschap. "Schudden met die billen", schrijft Ferry bij een hilarisch filmpje waarin José haar opwachting maakt. Niet alleen bij ons roept dit vraagtekens op, maar ook bij hun volgers. "Zijn jullie nou nog samen of niet? Vind jullie zo leuk samen!", laat iemand in de reacties weten. Helaas blijft de vraag nog altijd onbeantwoord. We wachten het af! 


Wie geen genoeg van Married at First Sight kan krijgen, heeft geluk. Binnenkort volgt er uiteraard weer een nieuwe Nederlandse reeks, maar in juli worden fans (na de komst van de Vlaamse en Amerikaanse reeks) ook verblijd met een seizoen van de Australische reeks. Nog genoeg te kijken dus!