Volgende maand keert The Walking Dead terug op tv. En daarin komen onze helden oog in oog te staan met een nieuwe dodelijke vijand!

Niemandsland

Eind november kneep het negende seizoen van The Walking Dead er even tussenuit voor een korte winterstop. Maar niet voordat we kennismaakten met The Whisperers: overlevenden van de zombie-apocalyps die wel een heel bijzondere manier hebben gevonden om niet op de menukaart van Chez Walker belanden. Door zich te hullen in de huiden van de zombies, kunnen ze ongemerkt door niemandsland reizen. Maar afgaande op deze teaser wordt de lijn tussen de Whisperers en de Walkers steeds dunner!

Article continues after the ad

 

Oude bekende

De eerste aflevering van de tweede helft van seizoen 9 heeft als titel ‘Adaptation’ meegekregen, ongetwijfeld een verwijzing naar de manier waarop de Whisperers zich op gruwelijke wijze hebben aangepast om te overleven. Ondertussen proberen Daryl en co. het vertrek van Rick een plek te geven. Veel tijd om daar bij stil te staan hebben onze helden niet, want in de laatste seconden van de trailer dient een andere oude bekende zich aan. Maar of ze daar nu blij mee moeten zijn…?

The Walking Dead is vanaf dinsdag 12 februari weer te zien bij FOX!