Vorige maand hadden we al de teaser van de horrorsensatie The Void. Ook in deze nieuwste trailer wordt niet gekeken op een litertje kunstbloed meer of minder.

Article continues after the ad

Geen dokters

‘Statistisch gezien heb je de meeste kans om te overlijden in een ziekenhuis’, merkt een van de personages in de trailer droogjes op. Dat geldt zeker voor het horrorhospitaal in The Void. Politieagent Daniel moet een gewonde voorbijganger brengen naar het ziekenhuis, maar komt al snel oog in oog te staan met bloeddorstige monsters. En die mensen in witte pakken lijken ons ook geen dokters!

Hannibal

De trailer roept meer vragen dan antwoorden op, maar zo hoort het bij een goede trailer. Genoeg raadsels, vragen en mysterie om uit te kijken naar deze bizarre horrorfilm! En de bloederige speciale effecten helpen natuurlijk ook mee. Die zijn in handen van de mensen die verantwoordelijk waren voor de gruwelijke effecten in de tv-serie Hannibal. Zij tekenden ook voor de regie van The Void!

The Void verschijnt op 7 april in de Amerikaanse bioscopen. Voorlopig staat er helaas geen Nederlandse bioscooprelease op het programma.