Volgende maand verschijnt Hell Fest in de bioscoop. En de gloednieuwe ongecensureerde trailer gooit alvast alle remmen los!

Article continues after the ad

Halloween

Horrorfans hebben weer iets om naar uit te kijken. Volgende maand verschijnt Hell Fest. In deze slasher besluit een aantal vrienden met Halloween een bezoekje te brengen aan het rondreizende horrorfestival uit de titel. Maar het griezelige avondje uit verandert in een regelrechte nachtmerrie wanneer de bezoekers worden opgejaagd door een sadistische seriemoordenaar… Onlangs verscheen de red band-trailer van Hell Fest. En die doet letterlijk pijn aan de ogen!

Klassiekers

Hell Fest belooft een lekkere ouderwetse slasher te worden, die niet kijkt op een litertje kunstbloed meer of minder. Daarnaast is de festivalsetting weer eens wat anders dan het eeuwige hutje in de bossen. Regisseur Gregory Plotkin (Paranormal Activity: The Ghost Dimension) kent in ieder geval zijn klassiekers: in de rol van de spreekstalmeester van Hell Fest herkennen we niemand minder dan Tony Todd. Hij speelde eerder de titelrol in de uitstekende jaren 90 horrorfilm Candyman!

Hell Fest gaat op 18 oktober in première.