Wat krijg je als The Walking Dead kruist met High School Musical? De prettig gestoorde horrorfilm Anna and the Apocalypse!

Article continues after the ad

In Anna and the Apocalypse wordt het stadje Little Haven rond kersttijd geconfronteerd met een zombie-uitbraak. Anna en haar vrienden besluiten om hun klasgenoten en familie te redden die vastzitten in het schoolgebouw. Maar voor ze daar aankomen, moeten zij zich eerst een weg hakken, steken, zagen en eh… zingen door de talloze zombies die de straten van Little Haven onveilig maken!

Britse humor

We hebben dit jaar al de nodige maffe horrorfilms voorbij zien komen, maar een zombiemusical is ook voor ons nieuw. De makers zelf beschrijven Anna and the Apocalypse als een ‘high school zombie comedy musical’. In de trailer zien we dan ook hoe vrolijke zang- en dansnummers worden afgewisseld met Britse humor en bloederige zombie-aanvallen die niet zouden misstaan in The Walking Dead! Kortom, voor ieder wat wils!

Anna and the Apocalypse komt morgen uit in Amerika. Helaas staat er nog geen Nederlandse release voor deze zombiemusical in de planning.