Spoiler: De gangen van het Grey Sloan Memorial-ziekenhuis zullen het komende veertiende seizoen van Grey’s Anatomy nog iets leger zijn. Eén van de karakters hangt de doktersjas namelijk voorgoed aan de wilgen.

Article continues after the ad

Ontslagen

Heel verrassend is de exit misschien niet, het karakter was niet één van de favoriete collega’s in het fictieve ziekenhuis, ze werd zelfs ontslagen door Miranda Bailey in de allerlaatste aflevering van seizoen dertien. 

We houden je niet langer in spanning: het gaat om Marika Dominczyk. Ze speelde het afgelopen seizoen de rol van Eliza Minnick en zal dus níet terugkeren in Grey’s Anatomy. 

Arizona

Dat betekent dat Arizona (Jessica Capshaw) wederom afscheid moet nemen van één van haar geliefdes. Maar het blijft natuurlijk Grey’s Anatomy, dus zal een nieuwe romance vast niet lang op zich laten wachten. 

Explosie

Marika is niet de eerste acteur die de ziekenhuisdeuren na het dertiende seizoen voorgoed gesloten laat. Eerder werd al bekend dat Jerrika Hinton, die de rol van Stephanie speelde, niet terugkeert. Haar karakter was verantwoordelijk voor de gigantische explosie in het ziekenhuis.

Audities

Overigens lijkt Marika totaal niet bij de pakken neer te zitten. De echtgenote van acteur Scott Foley (van o.a. Scandal) laat via social media weten onwijs druk te zijn met allerlei audities en het vakantie vieren met haar gezin. 

Grey’s Anatomy is vanaf 28 september in Amerika weer te zien, bij Net5 begint het veertiende seizoen in januari 2018.