Sylvie Meis

Op Instagram is te zien dat Sylvie Meis zelfs vlak voor haar grote bruiloft nog in de sportschool te vinden is. Waarom weten we echter niet: de presentatrice gaf eerder namelijk aan dat haar laaaaangverwachte trouwjurk als gegoten zit!

Sylvie Meis trouwt met Niclas Castello

Sylvie Meis laat op Instagram zien hoe ze zich in het zweet werkt in de sportschool. De presentatrice wil blijkbaar maar wat graag topfit in haar bruidsjurk stappen! Haar hashtags laten echter zien dat het wel de laatste zweetdruppels zijn voor dé grote dag. Aanstaande vrijdag zal Sylvie namelijk in het huwelijksbootje stappen met haar verloofde Niclas Castello.

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

It’s the final countdown 💪🏻 #workout #bridetobe

Een bericht gedeeld door Sylvie Meis (@sylviemeis) op

Vierdaagse bruiloft voor Sylvie Meis

Over een paar dagen zullen de wedding bells dan toch eindelijk klinken voor Sylvie en Niclas. De twee willen hun vierdaagse bruiloft alleen wel in de inner circle houden: er mag niets uitlekken, zodat mobieltjes bijvoorbeeld ten strengste verboden zijn! Gelukkig is de presentatrice wel bereid om ons alvast een klein inkijkje te geven. Zo weten we al dat zoon Damián haar weg gaat geven en bevat het boetiekhotel waar het huwelijk plaats zal vinden een heuse gespiegelde balzaal zoals in Versailles.

Article continues after the ad

De vierdaagse bruiloft van Sylvie begint komende vrijdag en zal maar liefst vier dagen duren. Hopelijk mogen we jullie snel daarna verblijden met wat door de diva goedgekeurde foto's!