Johan Derksen, Wilfred Genee en Rene van der Gijp in studio Veronica Inside

Johan Derksen en zijn fans kunnen opgelucht ademhalen: ook in juni zal de besnorde bluesliefhebber iedere week zijn ongezouten mening geven over van alles en nog wat in Veronica Inside. Derksen vreesde eerder nog voor een vroegtijdig einde van de populaire talkshow, maar niets is minder waar! “In tijden zonder voetbal was Veronica Inside al niet te stoppen, laat staan nu de bal weer langzaamaan begint te rollen in verschillende landen”, zo valt te lezen op de website van het programma.
 


Minder vaak

Wel zal Veronica Inside minder vaak op tv verschijnen dan in de afgelopen periode het geval was. De talkshow met Johan Derksen, René van der Gijp en Wilfred Genee wordt in juni namelijk alleen op de maandagen uitgezonden. De uitzendingen op vrijdag komen hiermee volgende maand dus te vervallen. Als Veronica Inside niet opnieuw de verlenging ingaat, zal de laatste uitzending van dit seizoen op 29 juni worden uitgezonden. Het is nog niet bekend op welke datum de heren van VI zullen terugkeren na de zomerstop.

De volgende aflevering van Veronica Inside is vanavond om 20.30 uur te zien bij Veronica. Dan zal niemand minder dan Jan Boskamp aanschuiven bij het spraakmakende talkshowtrio!

Article continues after the ad