Goed nieuws voor seriejunks die wel tegen een stootje kunnen: de hartverscheurende dramaserie The Handmaid’s Tale is met minstens één seizoen verlengd!

Dictatuur

In The Handmaid’s Tale is Amerika veranderd in een meedogenloze dictatuur waar vrouwen alleen nog goed zijn om kinderen te baren. In deze hel op aarde probeert dienstmaagd June (Elisabeth Moss) te overleven. Het derde seizoen van The Handmaid's Tale eindigt in augustus. Maar gelukkig hebben de fans nog iets om naar uit te kijken. Vannacht werd bekend dat deze bloedstollende dramaserie is verlengd met een vierde seizoen.

Article continues after the ad

 

Spraakmakend

The Handmaid’s Tale ging twee jaar geleden van start, maar groeide in no-time uit tot een van de meest spraakmakende series van het moment. De vaak schokkende reeks mengt drama met horror- en sciencefictionelementen en laat de kijker vaak ademloos achter. De serie werd dan ook bedolven onder de televisieprijzen. Zo won de reeks Golden Globes voor beste dramaserie en beste hoofdrolspeelster. Daar kunnen we ons alleen maar bij aansluiten: in 2017 riepen we The Handmaid’s Tale zelfs uit de beste serie van het jaar!