Jethro, Bachelorette,

Gaby Blaaser is na haar De Bachelorette-avontuur dolgelukkig met Danny Volker, die helemaal niet meedeed aan het programma. Gelukkig zijn ook de vrijgezelle mannen die haar rozen aannamen verder gegaan met hun leven. Jethro is vader geworden!

Jethro Galung is dolgelukkig met de geboorte van zoon Bodie Huta Galung. De ex-De Bachelorette-kandidaat heeft vrij snel na zijn avontuur met Gaby de liefde gevonden. Die is nu bezegeld met een zoon die vandaag ter wereld kwam. Nota bene op de verjaardag van Jethro zelf!

Baby Bodie

Hij schrijft: “Woorden zijn er niet. Clichés? Fuck clichés, herken mijzelf niet eens meer. Zo emotioneel, zo dankbaar." De moeder van Bodie Huta is Kelly Heruer. Hij leerde haar kennen toen de Bachelorette in zomer 2020 nog op televisie was, dus het koppel moest eerst vooral thuis daten. Met succes, zo blijkt!

Article continues after the ad

Weinig succes

In de Bachelorserie van RTL hebben de Bachelors zelf weinig succes als het gaat om het programma. Bachelorette Gaby Blaaser en Bachelor Tony Junior lukte het allebei niet om een stabiele relatie te onderhouden na het programma. Hopelijk lukt dat Thomas van der Vlugt wel, die is namelijk de nieuwe Bachelor.

Jethro zal weinig tijd hebben om straks naar het nieuwe seizoen te kijken, die zit heerlijk in de luiers. Dubbel felicitaties voor de deejay en zijn knappe muchacho. Gefeliciteerd en gefeliciteerd!

 

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.