Bizzey ranking the stars

De deelnemers van Ranking the Stars gaan vanavond lekker los op elkaar. In de spelshow bespreken de kandidaten wie de grootste eikel is. Bizzey heeft zijn antwoord wel klaarstaan.

Article continues after the ad

Jij hebt wel meer het hoofd van een eikel”, zegt de rapper tegen Martijn Koning. De stand-upcomedian is het daar eigenlijk wel mee eens: “Ik kan wel echt een eikel zijn ja. Maar Donny heeft meer het hoofd van een eikel.” Daar heeft Bizzey wel een reactie op terug: “Nee, hij lijkt letterlijk op een eikel. Jij hebt meer het hoofd van: als je een hele slechte dag hebt, je bent te laat voor een belangrijke afspraak, je komt gewoon één iemand tegen, en die sla je dan op z’n bek.

 


Ik ben een groot deel van mijn ego kwijt

Stefano Keizers is het niet met de mannen eens. Hij zet Karin Bloemen lekker hoog: “Ik ken je nog niet zo lang, maar ik zie dat je altijd onaardig doet tegen de geluidsman en de productieassistent.” Karin reageert verbaasd en komt al snel terug met een slimme opmerking: “Nee maar sinds ik ben afgevallen ben ik ook een heel groot deel van mijn ego kwijt.

 


Paul is weer scherp

Ryanne kan ondertussen niet stoppen met lachen om Paul de Leeuws opmerking: “Stefano is geboren in Kameroen, Dat ligt bij Spijkernisse."

 


Het belooft vanavond weer een heerlijk gemene boel te worden! Dat ging vorige week bij Bizzey ook al zo toen hij los ging op zijn ex Famke Louise en toen werd Donny Roelvink ook al belachelijk gemaakt. Gelukkig valt er nog veel meer te lachen. De 7 grappigste momenten uit Ranking the Stars vind je hier.

Ranking the Stars is elke woensdag om 20:30 uur te zien op RTL 5.