Ken Jeong in The Masked Singer

Ja, natuurlijk zagen wij hier in Nederland ook vrij toffe The Masked Singer-onthullingen voorbijkomen, maar de Amerikaanse editie trapte gisteren een nieuw seizoen af met de meest bizarre reveal ooit. In het pak van 'The Snail' zat hélemaal geen mens. WTF?

Article continues after the ad

Geen mens, dus... wat blijft er dan over? Nou, inderdaad: niet zo heel veel. Maar als je 'm zometeen ziet, denk je: aaah, that makes sense. Jurylid Ken Jeong, in de afbeelding hierboven te zien in de Britse editie, ging na de onthulling helemaal uit zijn plaat. "De beroemdste gast ooit in The Masked Singer", riep hij helemaal enthousiast.

Het optreden van de Slak


Wie zat er in The Snail?

We zullen je niet langer in spanning houden. Opper-Muppet Kermit the Frog zat in het pak van de slak! What's next? Doet het schuine moppenkonijn Ab Normaal straks mee aan de Nederlandse editie?


Kermit over The Masked Singer

"Het was net een mobiele woning, compleet met keuken, badkamer en jacuzzi. Ik hoor dat ze er na het programma een bed and breakfast van maken’’, grapte Kermit na afloop tegen Entertainment Weekly. Zijn pak was inderdaad huge en ook bijpassend, zo bleek. "Slakken en kikkers hebben veel gemeen. We staan allebei op het menu in Franse restaurants."

Geheimhoudingsverklaring

Om ervoor te zorgen dat Miss Piggy of een andere loslippige Muppet niet per ongeluk het grote geheim zou onthullen, nam Kermit de nodige voorzorgsmaatregelen. "Ik heb ze allemaal een geheimhoudingsverklaring laten tekenen. Maar voor de zekerheid heb ik, elke keer als ik wegging, de wifi uitgezet en ze afgeleid door ze achter te laten met een ruimte vol bubbeltjesplastic om te laten knappen."

Benieuwd naar de andere hysterische kostuums? Check dan het officiële YouTube-kanaal.