Raymi Sambo bij een première in het DeLaMar Theater

Raymi Sambo, onder meer bekend van voetbalfilm All Stars en jeugdserie Spangas, sloeg tijdens Oud & Nieuw een vrouw bont en blauw.

Article continues after the ad

Dat is te zien op heftige beveiligingsbeelden van een café in de Amsterdamse wijk IJburg, in handen van Shownieuws. We zien dat Sambo ogenschijnlijk uit het niets uithaalt en de vrouw vol in haar gezicht slaat. Vervolgens loopt hij weg.


Wat is er gebeurd?

Het 47-jarige slachtoffer vertelt aan De Telegraaf dat ze alleen tegen Sambo zei 'blijf nog even', nadat hij bij zijn vriend aangaf te willen gaan. "Wij drongen erop aan dat hij nog even bleef; het was immers gezellig", legt ze uit. "Er was even een discussie en toen liep ik naar hem toe. Ik zei alleen: ’Laten we 2020 leuk beginnen’. En toen kreeg ik die klap."

 

Reactie Raymi Sambo

Gisteren ging Sambo tegenover Shownieuws in op zijn laffe daad. "We waren allebei dronken", zo begint hij. "Dat soort dingen moet je gewoon uitpraten. Het was gewoon een hele domme, niet doordachte keus. Ja, dus heel stom. Ik heb er echt spijt van." Hij belooft contact te zoeken met het slachtoffer.


Hoe gaat het met het slachtoffer?

Hoe is het slachtoffer er eigenlijk aan toe? "Mijn neus bloedde en was dik, maar het leek verder mee te vallen." Op Nieuwjaarsdag zag ze eigenlijk pas hoe erg het was en ging ze naar de eerste hulp. "Woensdagochtend had ik twee zwarte ogen, was ik misselijk en had ik hoofdpijn. Misschien toch een lichte hersenschudding. Maar het ergst vond ik nog de reactie van de kinderen toen die mij vanochtend zagen. Ze schrokken zich een hoedje."