Tanya Roberts

Gisteren bevestigde de woordvoerder van That 70's Show-actrice Tanya Roberts dat ze zondag op 65-jarige leeftijd overleed. Maar, plottwist, ze leeft nog.

Article continues after the ad

Dat meldt TMZ. Het platform kreeg te horen dat het persbericht van haar management toch te voorbarig was. Nogal bizar, maar hoe kon dit gebeuren?

Tanya Roberts leeft nog

De ster uit That 70's Show en Bondgirl uit A View To A Kill is dus helemaal niet gaan hemelen. Het misverstand ontstond nadat Tanya's partner Lance haar in het ziekenhuis zag 'wegglijden' toen ze probeerde hem vast te pakken. Vervolgens verliet Lance, zo vertelt hij nu tegen TMZ, helemaal gebroken het ziekenhuis, ervan uit gaande dat Tanya haar laatste adem zojuist had uitgeblazen.

Telefoontje van het ziekenhuis

Vervolgens heeft Lance dat natuurlijk verspreid en kwam er een persbericht van het management, maar maandag kreeg hij een belletje van het ziekenhuis. Die zagen de nieuwsberichten en schrokken zich vast rot. Tanya blijkt nog te leven. Hoe het nu met haar gaat, is niet bekend. Lance was trouwens in een interview toen hij het telefoontje van het ziekenhuis kreeg en de beelden zijn even bizar als hartverscheurend.