De realityshow Utopia nam gisteravond een bizarre wending. Deelneemster Lotus vertrok hals over kop uit het programma na een bezoek van de politie!

Paradijs

Ook gisteravond had Utopia weinig weg van het paradijs waaraan de realityshow zijn titel ontleent. Na een bezoek van de politie verliet Lotus het terrein rond middernacht. De politie verklaarde tegenover NH Nieuws: “De deelneemster heeft niet zelf met de politie gebeld. Maar er is een melding gedaan met een bepaalde reden en we zijn ernaartoe gegaan.” Niet lang daarna plaatste de redactie van Utopia een verklaring op Facebook, die gelukkig wat meer duidelijkheid verschafte!

Article continues after the ad

 

Strafbaar

Volgens de makers had Lotus contact gezocht met haar vriend Mike, een ex-bewoner van Utopia. Zij had hem gevraagd om de politie te bellen, omdat ze in de veronderstelling was dat ze het programma niet zou mogen verlaten. Het is niet duidelijk hoe zij hierbij kwam, maar het stond haar natuurlijk vrij om te stoppen met Utopia als ze er genoeg van had. Doordat lang onduidelijk was wat er aan de hand was, werd al snel gefluisterd dat Lotus misschien een strafbaar feit had gepleegd. Maar die geruchten werden door de politie direct de kop ingedrukt.