Glennis Grace, stalker

Glennis Grace kreeg deze week de schrik van haar leven toen ze plots oog in oog stond met een stalker. Ze vertelt er meer over in haar nieuwste vlog.

Article continues after the ad

Dit vertelt ze niet om aandacht te trekken, maar vooral om mensen bewust te maken van dit probleem.

Heftige situatie

"Mensen, er is mij een beetje iets geks overkomen", begint de vloggende BN'er"Er stond afgelopen week plots iemand voor mijn deur en achteraf bleek dat een stalker te zijn." De man in kwestie bleek al weken op zoek naar de zangeres, en dat was haar ook niet ontgaan. "Plots zie ik die zaterdag iemand mijn terrein oplopen, ik doe de deur open en plots staat die man voor mijn deur." En dat leidde tot een heftige aanvaring.

Tip van Glen

"De reden dat ik dit laat zien en weten in mijn vlog is omdat er zoveel van dit soort gevallen zijn, en niet alleen bij BN'ers maar ook gewone burgers. En er wordt eigenlijk weinig aan gedaan", zo moest de zangeres aan den lijve ondervinden. "De politie was redelijk snel, maar die hebben hem na een kort gesprekje meteen weer laten gaan. Ik ben daarna niet meer gebeld, helemaal niets. Vandaar dat ik dit nu in mijn vlog laat zien." Glennis hoopt hiermee mensen in een soortgelijke situaties te helpen. "Let goed op jezelf en doe nooit zomaar de deur open. En meldt dit altijd, ongeacht of de politie er wat mee doet of niet." 

Bekijk hieronder de beelden van de potentiële Voice-coach!

Luister ook onze podcast Bankplakkers met kijktips en het laatste nieuws: