Het is misschien (veel) te vroeg om Bill Cosby-grappen te maken nadat de komiek twee dagen terug veroordeeld is voor seksueel misbruik. Er is nu echter een oud Cosby Show-fragment uit 1990 viral aan het gaan dat ineens wel zo'n andere draai krijgt, dat we dit toch even onder je aandacht brengen...

Article continues after the ad

The Last Barbecue

In The Cosby Show seizoen 7 Aflevering 3 ‘The Last Barbecue’ gaat Bill Cosby als Cliff Huxtable gezellig barbecuen voor de hele familie. Om iedereen wat stiller te krijgen gooit hij echter drogerende middelen in de saus, die bij het hele gezin en aanhang goed in de smaak valt. Aangezien dit zeer veel lijkt op de methode die Cosby heeft toegepast bij tientallen vrouwen die hij heeft misbruikt, is dit nu een zeer ongemakkelijk maar vooral bizar terugkijkfragment.

“Helemaal Huggy-buggy”

“Is het je nooit opgevallen dat als mensen mijn barbecuesaus op hebben dat ze dan na een tijdje helemaal huggy-buggy worden?” zegt Cliff Huxtable nog tegen zijn vrouw Clair (Phylicia Rashad). Hierna laat hij haar zelfs weten dat hij ook zo'n potje op het nachtkastje heeft staan. Eeek!!! Kijk en huiver!