Chris Hemsworth als Thor van Marvel

De vorige aflevering van Loki zat vol met easter eggs, waaronder een cameo van Chris Hemsworth. Maar of de kijkers het bijzondere optreden van de Thor-acteur ook hebben gespot?

Throg

Vorige week ging de vijfde aflevering van de hitserie Loki in première, genaamd ‘Journey into Mystery’. En die veelbelovende titel werd meer dan waargemaakt! Zo werden de Marvel-fans getrakteerd op een piepklein gastrolletje van Throg, een kikker die de krachten van Thor bezit. Afgelopen weekend onthulde Loki-regisseur Kate Herron dat de stem van deze heldhaftige amfibie werd ingesproken door niemand minder dan Chris Hemsworth.

 


Nieuwe opnames

Gelukkig hoefde Chris Hemsworth niet al te veel tekst uit zijn hoofd te leren voor zijn gastoptreden in Loki. “‘Ahhh!’, meer hoefde hij niet te zeggen”, verklapte de regisseur in een interview met For All Nerds. “Dat hebben we niet hergebruikt, we hebben echt nieuwe opnames met hem gemaakt.” Een niet al te tijdrovend klusje dus, maar wel een leuke bonus voor zeer oplettende Marvel-fans.

Article continues after the ad

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te beluisteren op Spotify en Apple Podcasts.


Thor: Love and Thunder

Chris Hemsworth heeft het er sowieso maar druk mee. De Australische acteur keert volgend jaar terug als de Asgardiaan in het Marvel-vervolg Thor: Love and Thunder. Voor het zover is, spreekt hij ook nog de stem in van de Avenger in What If…?, de gloednieuwe animatie van Disney+ die in augustus van start gaat. Kortom, er hangt de komende tijd nog genoeg onweer in de lucht!