Soapfans opgelet: we hebben in korte tijd dan wel afscheid moeten nemen van Martine Hafkamp en Maxine Sanders in GTST; kijkers van The Bold and the Beautiful hebben meer geluk.

Article continues after the ad

Niemand minder dan Kimberlin Brown maakt sinds kort in de afleveringen op RTL 8 weer deel uit van de cast van The Bold and the Beautiful als de slinkse en gemene Sheila Carter. Met meer ruzies op haar naam dan wie dan ook is Sheila toch wel de bitch der bitches van de Amerikaanse soap, die dit jaar dertig jaar bestaat.

In het jubileumjaar van de soap stonden er al andere spectaculaire gebeurtenissen op het programma. Zo vloog bijna de volledige cast naar Australië voor een aantal opnamedagen en maakte de bekende familie Spectra een comeback in The Bold. De terugkeer van Sheila is het nieuwste onderdeel van de festiviteiten. Sheila was al in 1990 voor het eerst te zien.

De actrice achter Sheila Carter tekende een contract voor minstens één jaar, dus voorlopig zijn we nog niet van prachtige scènes zoals deze af:

The Bold and the Beautiful is elke dag om 18:05 uur te zien op RTL 8, direct daarna volgt een aflevering uit de oude doos.