Fotograaf
Universal Pictures International
Michelle Rodriguez in Fast and Furious 9

Dat er reikhalzend werd uitgekeken naar Fast & Furious 9 was geen verrassing. Maar de populariteit van deze actiekraker heeft zelfs de Nederlandse bioscoopindustrie verrast.

Fast & Furious 9 is sinds deze week eindelijk in de bioscopen te zien. En dat hebben de kassasystemen geweten ook! Volgens Universal Pictures hebben de eerste voorstellingen in slechts twee dagen tijd al 42.000 bezoekers getrokken. Maar door de coronamaatregelen is een volledige zaalbezetting nog niet mogelijk in de filmtheaters. Hoog tijd om op te schalen, dus. Veel bioscopen hebben de komende periode extra voorstellingen van Fast & Furious 9 ingelast, zodat iedereen van dit actiespektakel kan genieten.
 


Gas op de plank

In Fast & Furious 9 wordt Dominic ‘Dom’ Torreto (gespeeld door Vin Diesel, wie anders?) geconfronteerd met een dreiging uit het verleden. Om zijn familie te beschermen, moet deze snelheidsduivel opnieuw flink gas op de plank geven. De fans hebben lang genoeg moeten wachten op dit achtste vervolg in de reeks. Gelukkig stelt ook deeltje negen niet teleur; in onze recensie van Fast & Furious 9 schreven we al dat deze blockbuster ‘alle plezier, energie en creativiteit biedt die we intussen gewend zijn’.

Article continues after the ad

Lees ook: De vetste auto’s in Fast & Furious (en wat ze kosten)

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te beluisteren op Spotify en Apple Podcasts.