Gisteren ging de kaartverkoop van Avengers: Endgame van start. Maar een kaartje scoren voor de superheldenfilm van het jaar was makkelijker gezegd dan gedaan!

Stormloop

Het zal je niet ontgaan zijn: deze maand gaat Avengers: Endgame in première. Toen de kaartverkoop gistermiddag van start ging, zaten dan ook talloze Marvel-fans achter hun toetsenbord om een kaartje te scoren. Pathé was blijkbaar niet helemaal op deze stormloop berekend, want rond 15.00 uur liep de site vast. Gelukkig waren de problemen in de loop van de avond waren weer verholpen. Op Twitter bood de bioscoopketen excuses aan voor het ongemak.

Article continues after the ad

 

Ultieme confrontatie

Gelukkig hoeft Pathé zich ook weer niet helemaal te schamen. Het ANP meldt dat over de hele wereld bioscoopsites crashten door de stormloop op kaartjes voor de ultieme confrontatie tussen Thanos en de Avengers. Volgens Amerikaanse media was de website van AMC Theaters, een van de grootste ketens in de VS, ook lange tijd onbereikbaar. Alamo Drafthouse Cinemas kon de vraag naar kaartjes ook niet verwerken. Berg je kaartje dus maar goed op, want dat is inmiddels goud waard!

Avengers: Endgame draait vanaf 24 april in de bioscopen!