All You Need Is Love viert dit jaar zijn vijfentwintigste verjaardag. Genoeg materiaal dus voor een romantische komedie!

Article continues after the ad

Kaskraker

Kerstmis is niet compleet zonder de All You Need Is Love-kerstspecial. Maar volgend jaar heeft het populaire programma een nog grotere verrassing in petto voor de kerstdagen. Dan maakt All You Need Is Love namelijk de overstap naar het witte doek. De regie voor deze romantische komedie is in handen van regisseur Job Gosschalk. Hij tekende eerder voor de kaskraker Alles Is Liefde.

Melancholisch

In een interview met het AD vertelt Gosschalk: “All You Need is Love gaat ook over alledaagse mensen die worstelen met de liefde. (..) Melancholische liefde, ontluikende liefde, verloren liefde, familieliefde. Het komt allemaal aan bod. Iedere kijker moet zich in een van de personages kunnen herkennen.’’ De film zal geen rechtstreekse kopie worden van All You Need Is Love, maar alle personages zijn wel op een of andere manier verbonden met het programma. Het is helaas nog niet bekend of Robert ten Brink ook te zien zal zijn in de film.

De bioscoopfilm van All You Need Is Love staat gepland voor kerstmis 2018.