Ruben Nicolaï presenteert LEGO Masters op RTL4

Krijg je geen genoeg van LEGO-blokjes? Binnenkort zie je op RTL4 de meest indrukwekkende bouwwerken ontstaan, in de Nederlandse versie van LEGO Masters, met Ruben Nicolaï.

LEGO Masters is een realityshow waarin verschillende liefhebbers van de gekleurde steentjes de meest fantasierijke creaties bouwen. De show is al uitgezonden in Groot-Brittannië, Australië en de Verenigde Staten en is daar een behoorlijk groot succes. Met name de Britse en Australische versies werden vaak vergeleken met de langzame televisie van The Great British Bake-Off, en een Heel Holland Bakt-achtig programma met LEGO-steentjes klinkt eigenlijk helemaal niet verkeerd!

Als presentator is Ruben Nicolaï aangetrokken, die de creaties hoogstwaarschijnlijk van droogkomisch commentaar voorziet. Hij krijgt een Vlaamse collega, Kürt Rogiers, bekend als acteur in Costa! en Danni Lowinski.

Article continues after the ad

LEGO Masters

Echte LEGO-experts zijn Nicolaï en Kürt niet, maar gelukkig is Bastiaan Brederode het belangrijkste jurylid in LEGO Masters. Bastiaan werkt al een tijd als ontwerper bij LEGO zelf, dus dan kun je wel zeggen dat je met een kundige kerel te maken hebt!

LEGO Masters is vanaf 11 april te zien op de zaterdagavond bij RTL4, vanaf 20:00 uur. Iets zegt ons dat dit mooie beelden op gaat leveren!

Beeld: RTL/William Rutten