Twister

We krijgen er weer een reboot bij! Volgens vakblad Variety wordt er gewerkt aan een nieuwe versie van kaskraker Twister. Filmstudio Universal Pictures zou in gesprek zijn met regisseur Joseph Kosinksi om deze rampenfilm uit 1996 nieuw leven in te blazen.

Twister 2.0

Verdere details zijn er nog niet. Universal Pictures is nog op zoek naar een goede schrijver voor een nieuw script. En ook Joseph Kosisnki heeft nog niet officieel ja gezegd. De regisseur van Oblivion weet in ieder geval raad met spannende actiescènes en heeft ervaring met het bewerken van filmklassiekers. Hij maakte eerder Tron: Legacy en regisseerde het vervolg op Top Gun

De originele Twister

Twister gaat over een echtpaar dat onderzoek doet naar orkanen. De twee staan op het punt te gaan scheiden en hun relatie is net zo stormachtig als de dodelijke windhozen die ze van héél dichtbij onderzoeken. Deze blockbuster, gemaakt door Nederlander Jan de Bont, is een echte klassieker en kreeg pas geleden nog een Honest Trailer.

Article continues after the ad

Wanneer de film dan precies uitkomt, is nog niet bekend. We houden jullie op de hoogte!

Van Netflix weten we wel zeker dat er volgende maand veel nieuws komt. Voor bezigheidstherapie in de tussentijd, vind je hier de beste films op Netflix, Disney+, Amazon Prime en Ziggo. Keuze zat!