Treurig nieuws uit de wereld van reality-tv: Bill en Joe Smith uit My Big Fat Gipsy Wedding hebben een einde aan hun leven gemaakt. De tweeling is 32 jaar oud geworden.

Realityhit

Bill en Joe Smith werden beroemd door hun deelname aan My Big Fat Gypsy Wedding. In deze door RTL 4 uitgezonden realityserie worden Ierse ‘traveler’-families gevolgd in de aanloop naar hun feestelijke bruiloft. De tweeling was te zien in het derde seizoen van de Britse hitserie. Afgelopen weekend maakte TMZ bekend dat Bill en Joe Smith zelfmoord hebben gepleegd. Hun lichamen werden gevonden in de Engelse stad Sevenoaks, ten zuidoosten van Londen.

Tragedie

Tijdens de opnames van de realityshow was de tweeling 24 jaar oud. Beiden hadden een baan als tuinman. Het overlijden van Bill en Joe werd bevestigd door Paddy Doherty, die eveneens te zien was in My Big Fat Gipsy Wedding. Op Facebook noemt de Britse realityster de dood van de tweeling ‘een verschrikkelijke tragedie’. “Ze waren twee engeltjes, ze waren ongelooflijk”, aldus Doherty. Hoewel de politie niet uitgaat van een misdrijf, wordt het overlijden van de gebroeders Smith nog wel onderzocht door de autoriteiten.

Denk jij aan zelfmoord? Je bent niet alleen. Neem contact op met 113 Zelfmoordpreventie via www.113.nl of bel naar 0900-0113.

Article continues after the ad