De honderdste aflevering van The Walking Dead zat vol met easter-eggs en knipoogjes naar de vorige seizoenen. Misschien wel de beste was de terugkeer van een wel hele speciale walker!

Article continues after the ad

Remake

Wie honderd wordt trakteert! Voor de jubileumaflevering van The Walking Dead hadden de makers dan ook flink wat verrassingen in petto voor de kijkers. Vooral voor fans van het eerste uur viel er een hoop te genieten. Sommige easter-eggs waren vrij goed verstopt, andere sprongen wat meer in het oog. Zo werd deze shot-voor-shot-remake van een scène uit de pilot al vrij vroeg opgemerkt door een oplettende Twitteraar.

Ingewanden

Maar de grootste knipoog naar de begindagen van The Walking Dead kwam in de vorm van de terugkeer van actrice Addy Miller. Zij speelde de allereerste zombie die te zien was in de serie, een onschuldig ogend meisje dat uit bleek op de ingewanden van Rick Grimes (Andrew Lincoln)! Omdat Lincoln nog wel eens moeite heeft om geheimen te bewaren, werd de nieuwe scène met Addy buiten zijn weten opgenomen. Ze gebruikte zelfs een schuilnaam op de set om haar medespelers niet op ideeën te brengen! Gelukkig kon ze haar gastrol wel onthullen op Instagram na de uitzending.

En zo ging het er in 2010 aan toe. Op naar de volgende honderd afleveringen!