Feel Good, Netflix, serie, Mae Martin

Netflix heeft zojuist de trailer uitgebracht van de semi-autobiografische serie Feel Good, over het leven van stand-up comedian Mae Martin. Hoewel de Canadese in Nederland niet zo bekend is, lijkt de reeks ons toch de moeite van het bekijken waard! 

Article continues after the ad

Mae Martin krijgt namelijk in de semi-autobiografische serie Feel Good een relatie met een vrouw, die tot op heden nog heteroseksueel was. Maar ook zie je hoe ze dealt (inclusief de nodige wrange humor) met verslaving, een sober leven, haar familie en haar carrière. Benieuwd? Bekijk hieronder direct de trailer.


Reactie Mae Martin

"Ik ben erg enthousiast dat mensen eindelijk mijn semi-autobiografische show Feel Good kunnen zien", geeft ze zelf aan. "Ik hoop echt dat mensen lachen, contact maken met de personages en duimen dat Mae en George samen blijven als koppel. We hebben geprobeerd een show te maken, die grappig, hartverscheurend en soms gewoon een tikkeltje bizar is, want zo is het leven."

De zesdelige serie Feel Good is vanaf 19 maart te zien op Netflix. Dat is dus één dag voor de verschijning van A Letter For the King.