AVROTROS zorgt voor een lekker begin van je zondagochtend! De omroep deelt op de insta-pagina van Wie is de Mol? de allereerste beelden van aflevering één van het nieuwe seizoen, waarin de kandidaten Colombia verkennen!
 

Article continues after the ad

En dat ziet er nu al retespannend uit. We spotten Nielson, acteur Rick Paul van Mulligen (“Oh mijn god, we zijn hier echt!”), Evi Hanssen én Heel Holland Bakt-jurylid Robèrt van Beckhoven. Die laatste mag ook meteen zijn allereerste test invullen. “Dit is echt Russisch roulette.”
 

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nog één week! ⏰👀Met wie ga jij kijken zaterdag 5 januari? #wieisdemol #widm

Een bericht gedeeld door Wie is de Mol? (@wieisdemol.avrotros) op

 

Wie ook alweer?

Verder spotten we ook documentairemaker Sinan Can en YouTube-megaster Nikkie de Jager. Een reminder nodig? Deze kandidaten doen óók nog mee!
 

En… actie!

In de moddervette leader leek het wel alsof Michael Bay achter de camera stond. Een spectaculaire scène op een gigantische brug, achtervolgingen, mysterieuze shots met vuur; Wie is de Mol? voelt opeens als een epische blockbuster! Maar dat vinden we helemaal niet erg.
 

 

Nog héél even wachten en dan barst Wie is de Mol? weer los. Vanaf 5 januari is het zover: dan komt er weer elke zaterdagavond een aflevering op NPO 1. En onthoud: Trust nobody...