Yvon Jaspers

De amoureuze agrariërs van Nederland hebben blijkbaar weer lekker gereageerd op de oproep van boerencupido Yvon Jaspers: er zijn nieuwe single boeren gevonden die binnenkort op nationale tv door de vleeskeuring gaan!

Article continues after the ad

Eerder dit jaar werd Boer zoekt Vrouw wegens corona voor onbepaalde tijd uit de NPO-programmering gehaald. Vozen tussen de varkens vond men niet zo verstandig met het oog op besmetting. "Hoe massief zo’n programma ook is, we doen geen onverantwoorde dingen", aldus directeur Frans Klein toen. Maar... er gloort hoop aan de horizon!

Boer zoekt Vrouw keert terug

Volgende maand mag Yvon weer een nieuwe voorstelronde presenteren, zo kondigde het programma vandaag aan via Instagram. Ze gaat dan langs bij de nieuwe boeren- en boerinnen die door de selectiecommissie kwamen. Half Nederland zit dan weer te kijken en hopelijk voor de nieuwe deelnemers krijgen ze ná deze uitzendingen weer veel (liefdes)brieven.

Niet elke boer wordt gevolgd

De Boer zoekt Vrouw-voorstelronde komt op 29 augustus op NPO 1. Om 20:30 uur om precies te zijn. Het is helaas nog niet bekend wanneer het nieuwe seizoen écht losbarst. Er zit altijd natuurlijk de nodige tijd tussen het voorstellen en het begin van het nieuwe liefdesseizoen. Wat we al wel weten is dat niet elke boer die we gaan zien, de overstap naar tv kan maken. Er vallen pijnlijk genoeg ook altijd wat boeren af die 'te weinig' brieven krijgen en het moeten doen met een internet-serietje op de BzV-website.

 

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.