Elite seizoen 3, datum

We wisten al dat het derde seizoen van Élite in maart zou verschijnen, maar wanneer precies, dat bleef nog onduidelijk. Tot vandaag! Netflix maakt zojuist bekend dat 13 maart de grote dag is.

Article continues after the ad

Dit nieuws onthulde Netflix zojuist door een video op hun Instagram met de cryptische tekst "The kids are coming". Bekijk de aankondiging hieronder.

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

the kids are coming — Élite returns march 13th 🔥

Een bericht gedeeld door Netflix US (@netflix) op

 

Twee nieuwe gezichten

Uiteraard krijgen we (*spoiler*) in het derde seizoen van Élite niet alleen te weten of Polo, die aan het einde van seizoen 2 plots de trap afkwam, voorgoed terugkeert. Er maken namelijk ook twee nieuwe gezichten hun opwachting, die vast weer voor wat reuring gaan zorgen. In het derde seizoen vertolken Leïti Sene en Sergio Momo de rollen van Yeray en Malick. Wie dit precies zijn en wat we van ze kunnen verwachten, is nog niet bekend. 

Aan vervanging toe

En dit derde seizoen kan nog weleens interessant worden. De geruchten gaan namelijk dat Netflix de complete cast in het vierde en vijfde seizoen zal vervangen door tal van nieuwe acteurs. Gaan er veel mensen dood in het derde seizoen, verhuizen ze massaal naar een ander gebied of gaat er wat anders gebeuren? Op 13 maart krijgen we eindelijk die antwoorden.