Jennifer Lawrence staat inmiddels bekend om haar onhandigheid. Meerdere keren ging ze onderuit op de rode loper, ze flapt er regelmatig gekke dingen uit en strooide pepermuntjes over tafel bij een persconferentie. Tijdens de opnames van The Hunger Games heeft J-Law’s jeukende achterwerk op een haar na een leven geëist. Bekijk het interview hierboven!

Article continues after the ad

Heilige kontkrabber

De 26-jarige actrice vertelde in The Graham Norton Show over een voorval tijdens de opnamen van The Hunger Games op Hawaï. “Daar waren heilige rotsen. Die waren perfect om je kont mee te krabben.” Eén keer ging dat mis. “Ik was aan het krabben en een enorme kei kwam los. Die rolde van de berg af en belandde bijna boven op onze geluidsman.”

Vervloekt

De lokale bevolking zag de rollende kei als een teken van de goden. “De Hawaïanen dachten: het is de vloek! Ik zat in een hoekje en dacht: haha, ik ben jullie vloek. Ik heb hem losgewrikt met mijn kont!”

Passengers

Jennifer Lawrence is binnenkort samen met Chris Pratt in Passengers te zien. In deze sciencefictionfilm worden de twee 90 jaar te vroeg uit hun kunstmatige slaap gewekt, wanneer ze op een reis door de ruimte op weg zijn naar een nieuwe woonplaats, en ontdekken dat het schip in groot gevaar is. De film draait vanaf 22 december in de bioscoop.

Wij zijn benieuwd naar jouw mening. Wat vind jij van Superguide.nl? Vul onze enquête in!