In aanloop naar Jandino’s nieuwe SBS6-show Dino & Friends in New York, doet de comedian een opmerkelijke onthulling: bij één van zijn stand-upshows liep zowat de hele zaal weg.

“Ik kwam op en er zaten 23 mensen in de zaal”, zo begint Jandino in gesprek met NU.nl. “Toen ik werd aangekondigd stonden er achttien op en liepen weg. En je moet door, want de camera’s draaien.”
 

Article continues after the ad

Amerikaans avontuurtje

Momenteel is Dino al op SBS6 te zien, met het tot nu toe nogal floppende De Gordon Tegen Dino Show. Morgen begint Dino & Friends in New York met – hopelijk voor Jandino – wat meer kijkers. Aan BN’er-starpower zal het niet liggen: onder meer Rico Verhoeven, Najib Amhali en Tineke Schouten gaan mee naar The Big Apple.


Van voor af aan

In het programma wil Asporaat doorbreken als stand-upcomedian in Amerika. Hij vond het in ieder geval erg eng. “Er is natuurlijk een taalbarrière en de mensen weten nog niet wie je bent, je hebt hun sympathie nog niet.”
 

BN’ers

Ook collega-komieken Ronald Goedemondt en Roue Verveer reizen af naar NYC om Jandino te steunen. Dino & Friends in New York is vanaf morgen iedere week om 21.30 te zien op SBS6!